Fester og arrangementer

Fest i Vesterlyng arrangement konfirmation fødselsdag

Den store dag

 

Fester og arrangementer i Føllenslev – Havnsø

Drømmer I om at holde jeres fest eller et andet arrangement på Vesterlyng Café, står vi klar til at hjælpe. Vesterlyng Café ligger i Føllenslev tæt på Havnsø i det sydlige Odsherred, og fra caféen er der en dejlig udsigt ud over mark og vand.

Vi har forskellige muligheder i forbindelse med jeres arrangement, og det meste kan lade sig gøre. Festen kan både holdes indendørs i caféen eller udendørs i vores store festtelte.

Menuen tilpasses naturligvis jeres ønsker og behov. Vi har stor succes med at lave 3-5 retters middage, store buffeter og frokostbord med højtbelagt smørrebrød, men ønsker I noget andet, finder vi også ud af det.

Har I lyst til at se caféen og få en snak om jeres arrangement, kan I skrive til os på info@vesterlyng-cafe.dk. Så laver vi en aftale, og I kan få et uforpligtende tilbud på en fest eller et arrangement i Vesterlyng Café.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din store fest. 

Bord til mange i Cafeen

Skal I fejre en mindre festlighed, er det altid muligt at booke et stort bord i caféens åbningstid. Så gør vi vores for, at I får en dejlig oplevelse og mulighed for at fejre det, der er vigtigt for jer. Book bord og fortæl os, hvad I ønsker. Ellers ring 59 20 00 66

Antal gæster

Skal I holde barnedåb, bryllup, konfirmation, fødselsdag, sølvbryllup eller andre store fester, i Føllenslev – tæt på Eskebjerg og Havnsø kan vi hjælpe jer.

I vores cafe kan der være maks. 32 personer.
I det mindre lokale der støder op til caféen, er der plads til 10, hvilket også er perfekt til andre
 arrangementer eller møder. 

Udenfor i vores telt kan vi dække til 32 personer eller vi kan sætte dobbelttelt op. Så er der plads til 60 personer.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker til netop dit arrangement. 

Mødelokale

Indenfor

Telt

Dobbelttelt

En speciel fest – vi kan tilbyde

Hjemmelavet mad

Vi laver al mad fra bunden og bruger lokale, friske råvarer når det er muligt.

N

Særlig opdækning

Vores standardopdækning kan altid opgraderes efter dine ønsker og behov. 

Sød betjening

Vores søde serveringspersonale spreder god stemning og sørger for at dagen forløber, som den skal.

Anbefalinger

Vores gæster siger

Konfirmation

Vi giver 5 store stjerner for en meget lækker menu til Nayas konfirmation St. Bededag.

Det var så flot anrettet, meget velsmagende og så fine råvarer. Vi kan kun anbefale caféen på det varmeste. Vi blev her og spiste deres dagens ret 2 dage mere, det var også lækkert og velsmagende. Fin og behagelig betjening.”

Eva Kristiansen

Guldbryllup

Vi havde guldbryllup den 28/9-18 og middagen blev holdt på Vesterlyng Café. Det var så fint ligesom vi havde ønsket og maden var helt igennem fantastisk. Betjeningen var som den skal være og som vi havde aftalt. Vi fik meget ros fra vores gæster og den vil vi meget gerne viderebringer til kokken og hendes piger. Tusind tusind tak for en dejlig aften. Mange glade hilsener og på snarligt gensyn. Kim og Yvonne Jacobsen”

Yvonne Jacobsen