Vesterlyng Café

Take away

Vesterlyng Café

Take away

Take Away – a la carte

Du har mulighed for at bestille take away fra Vesterlyng Café de dage, hvor vi har a la carte servering. Det er også a la care menukortet, du kan bestille fra. Du ser vores a la carte menukort her.

Take Away dage højsæson 2023: 
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag

Afhentning mellem kl. 16:30 og 18:00

Take away skal afhentes i Caféen. Der er ikke mulighed for levering. Du kan bestille maden her: Take away, betal on-line og så afhente i Vesterlyng Cafe på det valgte tidspunkt. Vesterlyng Café ligger i Føllenslev tæt ved Havnsø i det sydlige Odsherred.

Du kan også købe drikkevarer. Vælger du at købe øl og vin skal det være en person over 18 år, der bestiller og afhenter. Derfor skal du ikke synes vi er træls, hvis du måske bliver bedt om at vise ID, når du henter vin og øl. Det er bare fordi du ser ungdommelig ud.

Vær opmærksom på, at du på Take Away siden kan købe ekstra ting som fetaost og oliven.

ake away Havnsø fast food afhente on-line

Bæredygtig take away emballage

Hos Vesterlyng Café forsøger vi at være så bæredygtige i alle vores valg som muligt.

Vesterlyng Camping er blevet bæredygtighedscertificeret af Camping Outdoor Danmark, og det er vi meget stolte af. Derfor vil vi selvfølgelig gøre vores bedste for at leve op til denne fornemme certificering.

Vi har gjort et stort arbejde for at finde den rigtige emballage til take away, og vi har fundet bæredygtige løsninger fra blandt andet Duni. Dunis ecoecho serie passer godt til vores behov. 

Til vores take away har vi fundet bæredygtig træbestik, og vi har gode ‘foldbags’ som take away bæreposer. Vi tager betaling for både træbestikket og for bæreposerne, så husk at vælge dem, når du køber take away.

Ecoecho er en certificering som langt de fleste af vores produkter fra DUNI overholder. For at opnå certificeringen skal minimum to ud af fire miljøstandarder være opfyldt: Komposterbarhed, fornybarhed, ressourceeffektivitet og forsvarlig sourcing.

Vores servietter er for eksempel komposterbare. Det samme gælder for vores sugerør. De er lavet af papir i stedet for de traditionelle plastiksugerør.

Vores take away bestik er lavet af træ fra skove, der drives på en miljørigtig, social og økonomisk forsvarlig måde. Vi har valgt, at der skal betales for vores engangsbestik for at mindske forbruget og ressourceforbruget.

Vores bæreposer til take away er lavet af papir fra træ, der er FSC certificeret. Vi tager også betaling for vores bæreposer og bruger dem med omtanke.

At leve op til vores bæredygtighedscertificering af Camping Outdoor Danmark er en opgave vi tager alvorligt. Har du gode forslag til os om ting vi kunne gøre bedre, så sig endelig til

Kom gerne med tilbagemeldinger på vores emballage og andre ting i cafeen. Vi gør vores bedste for at blive så bæredygtige som muligt.

Take away Havnsø fast food afhente on-line