Specialøl serveres kolde i Vesterlyng Café

Vesterlyng Café serverer No5 fra bryggeriet Holbæk Bryghus. Mikrobryggeriet startede i 2005 med Elisabeth Gotschalck som brygmester.

Vi har valgt at have følgende tre Bryghuset No5 i sortimentet: Pilsner, Honeymoon og Mørk Femmer.

Bryghuset No5 Pilsner

No5 Pilsner er som navnet siger, en pilsner øl. Den holder en alkoholprocent på 5.6%

No5 Pilsner er tysk inspireret med rigelig god pilsnermalt samt umaltet byg fra Maglegård og en sydtysk bitter humle. Holbæk Bryghus har givet den et lille eksotisk twist med tilsætning af den New Zealandske humle Nelson Sauvin, som tilføjer duften en diskret og pikant tone af lyse druer.

No5 Pilsner er en øl til dig som godt kan lide en traditionel pilsner, men som også er parat til en øl som har lidt mere af det hele.

Pilsner egner sig fortrinligt til det traditionelle danske køkken – eller bare når du trænger til en god tår for tørsten.

No5 Pilsner sælges i Vesterlyng Café for 58 kr.

specialøl No5 Holbæk Bryghus pilsner

Bryghuset No5 Honeymoon

No 5 Honeymoon er en Bock med honning. Den holder en alkoholprocent på 7.0%

Holbæk Bryghus Honeymoon er en gylden ale med et livligt hvidt skum. Den tilsatte honning er gæret helt ud og efterlader næsten ingen sødme, men derimod en varmende alkohol, som næsten garanteret vil få dig til summe som en bi.

Honeymoon egner sig fantastisk til lyse oste samt de lidt mere krydrede retter – for eksempel vores Sloppy Joe Burger eller vores Tapas anretning. No5 Honeymoon sælges i Vesterlyng Café for 58 kr.

Bryghuset No5 Mørk Femmer

No5 Mørk Femmer er en mørk Bock. Den holder en alkoholprocent på 6.0%

Vores Mørk Femmer er en nøddebrun tysk inspireret Bock sprængfyldt med masser af Münchener Malt. Den rummer både karamel noter med også et diskret strejf af kaffe.

En øl til dig, som sagtens kan se charmen i en lille fyldig kraftkarl!

Mørk Femmer går godt i spænd med de lidt kraftigere kødretter, oste eller bare som en rar hyggeøl. Prøv den sammen med Vesterlyng Cafés Chili Con Carne eller Lyng Burger de Luxe. No5 Femmer sælges i Vesterlyng Café for 58 kr.

specialøl No5 Holbæk Bryghus
specialøl No5 Holbæk Bryghus

Læs mere om

Vinen på Vesterlyng Café

Vinen på Vesterlyng Café

Viejo Feo - Chardonnay fra Chile En let tør hvidvin Viejo Feo - Chardonnay Reserva fra Maule Valley i Chile er en rigtig lækker frisk Chardonnay. Her på Vesterlyng Café serverer vi den afkølet. Den smukke Chardonnay har en sprød gul/grønlig farve. Den dufter af...

læs mere
Frisk fisk

Frisk fisk

Friskfanget fisk fra Havnsø FiskFriske fisk, landet i Havnsø, serveret i Vesterlyng Café. Mere frisk og mere lokalt kan det vist ikke blive. Hos Vesterlyng Café køber vi vores friske fisk i Havnsø. Havnsø Fisk, opstart 1. maj 2021, har masser af frisk dansk fisk, som...

læs mere
Nye kartofler og danske jordbær

Nye kartofler og danske jordbær

Nye kartofler og friske jordbær Nyopgravede kartofler Vesterlyng Café får sine lokale nye friskopgravede kartofler fra Torpelund. Torpelund – som ligger i Eskebjerg – er kendt for en høj kvalitet i nyopgravede kartofler, som vi får leveret dagligt. Sorterne er Solist,...

læs mere