Galloway kød – kvalitet, saftig og velsmagende

Galloway kød – til vores burgere

På Vesterlyng går der det smukkeste vandglade Gallowaykvæg. 

Vesterlyng Café bruger hakket Galloway kød til burgerne i vores Lyng Burger. Vi bruger også dette velsmagende kød i vores hakkebøf, Chili con Carne, lasagne og kødsovs til børnenes spaghetti.

Gallowaykvæget er en mindre kvægrace, selvom vi godt nok synes de er store, når de står der midt på vejen nede ved vandet. Galloway vokser lidt langsommere end det traditionelle kvæg. Kødet har fine fibre og med små fedtfibre i kødet. Jeg tror ikke, vi kan tillade os at kalde det Vesterlyngs kobe kød, men næsten. For lækkert, saftigt og velsmagende er det.

Vi laver bøf af dette dejlig hakkede Galloway kød og steger det rosa. Burgerbøfferne er ikke helt gennemstegte, da vi synes de smager bedst og er mest saftige, når de stadig er en smule rosa. Bøfferne i børneburgerne er gennemstegte.

Burgerne af Galloway kødet serveres i en dejlig burgerbolle med masser af friske råvarer som salat, tomat, agurk, løg og en afdæmpet chili mayo.

Nede på Vesterlyng går der Galloway køer i vandet. Køerne forvilder sig til tider op på vejen og så må vi jo bare vente på, at de går igen – inden vi kan køre videre.

Se vores menukort og bestil bord her

Du kan også bestille take away.

galloway kød burger
Galloway kød og burger

Læs mere om

Vinen på Vesterlyng Café

Vinen på Vesterlyng Café

Viejo Feo - Chardonnay fra Chile En let tør hvidvin Viejo Feo - Chardonnay Reserva fra Maule Valley i Chile er en rigtig lækker frisk Chardonnay. Her på Vesterlyng Café serverer vi den afkølet. Den smukke Chardonnay har en sprød gul/grønlig farve. Den dufter af...

læs mere
Specialøl fra Holbæk Bryghus

Specialøl fra Holbæk Bryghus

Specialøl serveres kolde i Vesterlyng Café Vesterlyng Café serverer No5 fra bryggeriet Holbæk Bryghus. Mikrobryggeriet startede i 2005 med Elisabeth Gotschalck som brygmester. Vi har valgt at have følgende tre Bryghuset No5 i sortimentet: Pilsner, Honeymoon og Mørk...

læs mere
Frisk fisk

Frisk fisk

Friskfanget fisk fra Havnsø FiskFriske fisk, landet i Havnsø, serveret i Vesterlyng Café. Mere frisk og mere lokalt kan det vist ikke blive. Hos Vesterlyng Café køber vi vores friske fisk i Havnsø. Havnsø Fisk, opstart 1. maj 2021, har masser af frisk dansk fisk, som...

læs mere