Friskfanget fisk fra Havnsø Fisk

Friske fisk, landet i Havnsø, serveret i Vesterlyng Café. Mere frisk og mere lokalt kan det vist ikke blive.

Hos Vesterlyng Café køber vi vores friske fisk i Havnsø. Havnsø Fisk, opstart 1. maj 2021, har masser af frisk dansk fisk, som vi vil benytte os af. 

Havnsø Fisk ligger på Havnsø Havn og du kan altid kigge forbi deres butik og få noget lækkert med hjem – hvis du da ikke skal spise i Caféen. 

I Vesterlyng Café vil der altid være friske fiskefileter til børnene, og vi har løbende fiskefileter med nye kartofler og persillesovs. Vi forsøger altid at få Rødspættefileter – alternativt skrubber.

Skal I holde et arrangement, fødselsdag eller andet spisning hos Vesterlyng Cafe, er I altid velkomne til at bestille fisk i forvejen. Så vil vi gøre vores bedste for at behandle fisken med den respekt, den fortjener.

Vi spiser for få fisk, får vi ofte at vide, men vi vil gøre vores til, at fisk bliver en ynglingsspise i Caféen. Og vi må jo også bøje os for, at en af børnenes favoritter – Fiskefilet med pommes frites – også er en voksenret. Så de voksne kan få en voksenportion af Fiskefilet med pommes frites til dobbel pris og doble op på filetterne.

frisk fisk Havnsø Fisk fiskefilet rødspættefileter
frisk fisk Havnsø Fisk fiskefilet rødspættefileter

Læs mere om

Vinen på Vesterlyng Café

Vinen på Vesterlyng Café

Viejo Feo - Chardonnay fra Chile En let tør hvidvin Viejo Feo - Chardonnay Reserva fra Maule Valley i Chile er en rigtig lækker frisk Chardonnay. Her på Vesterlyng Café serverer vi den afkølet. Den smukke Chardonnay har en sprød gul/grønlig farve. Den dufter af...

læs mere
Specialøl fra Holbæk Bryghus

Specialøl fra Holbæk Bryghus

Specialøl serveres kolde i Vesterlyng Café Vesterlyng Café serverer No5 fra bryggeriet Holbæk Bryghus. Mikrobryggeriet startede i 2005 med Elisabeth Gotschalck som brygmester. Vi har valgt at have følgende tre Bryghuset No5 i sortimentet: Pilsner, Honeymoon og Mørk...

læs mere
Nye kartofler og danske jordbær

Nye kartofler og danske jordbær

Nye kartofler og friske jordbær Nyopgravede kartofler Vesterlyng Café får sine lokale nye friskopgravede kartofler fra Torpelund. Torpelund – som ligger i Eskebjerg – er kendt for en høj kvalitet i nyopgravede kartofler, som vi får leveret dagligt. Sorterne er Solist,...

læs mere