Dagens ret

Klassiske danske retter

Find din ynglingsret

‘Dagens Ret’ varierer fra dag til dag og fra uge til uge. Find din ynglingsret herunder og book bord med det samme.

Børn er billigere

Børn på 12 år og derunder kan spise
‘Dagens Ret’ til kr. 59,-
Der serveres lidt mindre end til de voksne.

Undgå at gå forgæves

Bestil din ‘Dagens Ret’ allerede, når du booker bord. Der kan bliver udsolgt, så skriv det i kommentarfeltet, når du booker bord. 

 

Dagens ret uge 19

Torsdag d. 13. maj: 

Kyllingebryst i bacon / kr. 129,-

Kyllingebryst i bacon. Serveres med nye kartofler, champignonsovs og grønne asparges. 

Fredag d. 14. maj: 

Halv kylling – gammeldags / kr. 129,-

En halv kylling med nye danske kartofler, flødesovs og agurkesalat. Hertil grøn salat med mormordressing.

Lørdag d. 15. maj: 

Stegt flæsk med persillesovs / kr. 129,-

Stegt flæsk med nye kartofler, persillesovs og rødbeder. 

Dagens ret uge 20

Fredag d. 21. maj: 

Hjemmelavet lasagne / kr. 119,-

Hjemmelavet lasagne med oksekød. Serveres med tomatsalat lavet med basilikum, rødløg, mozarella og olie/eddike dressing.

Lørdag d. 22. maj: 

Hakkebøf med pommes frites / kr. 129,-

Hakkebøf (180g) af Galloway kød. Serveres med grønne ærter, pommes frites og bearnaise. 

Søndag d. 23. maj: 

Frikadeller med kold kartoffelsalat / kr. 129,-

Hjemmelavede frikadeller af kalv/flæsk. Serveres med kold kartoffelsalat og rødbeder.