Dagens ret

Klassiske danske retter

Find din ynglingsret

‘Dagens Ret’ varierer fra dag til dag og fra uge til uge. Find din ynglingsret herunder og book bord med det samme.

Børn er billigere

Børn på 12 år og derunder kan spise
‘Dagens Ret’ til kr. 59,-
Der serveres lidt mindre end til de voksne.

Undgå at gå forgæves

Bestil din ‘Dagens Ret’ allerede, når du booker bord. Der kan bliver udsolgt, så skriv det i kommentarfeltet, når du booker bord. 

 

Dagens ret uge 30

Mandag d. 26. juli: 

Pulled pork burger / kr. 119,-

Pulled pork i dejlig bolle med salat, tomat og coleslaw. Serveres med pommes frites eller nachos. 

Tirsdag d. 27. juli: 

Vesterlyng Gryde / kr. 129,-

Vesterlyng Gryde. I ved, den der hyggelige med grisekød i let krydret paprika flødesovs med bacon og små pølser. Hertil pommes frites og grøn salat med mormordressing. 

Onsdag d. 28. juli: 

Stegt flæsk med persillesovs / kr. 129,-

Stegt flæsks med nye kartofler, persillesovs og rødbeder. 

Torsdag d. 29. juli: 

Hjemmelavet lasagne / kr. 119,-

Hjemmelavet lasagne. Serveres med tomatsalat lavet med basilikum, rødløg, mozarella og olie/eddike dressing.

Fredag d. 30. juli: 

STEAK MED BEARNAISE / kr. 169,-

Steak af oksefilet, bagt kartoffel med kryddersmør, grillede grøntsager og bearnaise.

Lørdag d. 31. juli: 

GRILL AFTEN / kr. 149,-

På grillen finder du oksekød, kylling og pølser. På bordet serverer vi nye danske kartofler med kryddersmør, salat med dressing og brød med smør. 

Søndag d. 1. august: 

Fiskefilet / kr. 129,-

Fiskefileter fra Havnsø med nye kartofler, persillesovs og citron. 

Dagens ret uge 31

Mandag d. 2. august: 

Pulled pork burger / kr. 119,-

Pulled pork i dejlig bolle med salat, tomat og coleslaw. Serveres med pommes frites eller nachos. 

Tirsdag d. 3. august: 

Vesterlyng Gryde / kr. 129,-

Vesterlyng Gryde. I ved,den der hyggelige med grisekød i let krydret paprika flødesovs med bacon og små pølser. Hertil pommes frites og grøn salat med mormordressing. 

Onsdag d. 4. august: 

Kyllingebryst i bacon / kr. 129,-

Kyllingebryst i bacon med nye kartofler, champignonsovs og grønne asparges. 

Torsdag d. 5. august: 

PANEREDE RØDSPÆTTER MED PERSILLESOVS / kr. 129,-

Fisk frisk fra Havnsø: Panerede rødspætter med nye danske kartofler og persillesovs.

Fredag d. 6. august: 

STEAK BEARNAISE / kr. 169,-

Steak af oksefilet med bagt kartoffel med kryddersmør, salat med dressing og brød med smør. 

Lørdag d. 7. august: 

GRILL AFTEN / kr. 149,-

På grillen finder du oksekød, kylling og pølser. På bordet serverer vi; nye danske kartofler med kryddersmør, salat med dressing og brød med smør. 

Søndag d. 8. august: 

Hakkebøf med pommes frites / kr. 129,-

Hakkebøf (180g) af Galloway kød. Serveres med grønne ærter, pommes frites og bearnaise.